Van toen tot nu.  |  De vliegeniers  |  kweekdoffers  |  Kweekduivinnen  |  hok  |  Contact  |  Prestaties

-Zoon "Super 143".

Deze doffer komt Komt bij Jouke Waeterlander vandaan en komt uit de "super143", met o.a een 9e st. Vincent sector 4 en totaal 10 prijzen op de overnacht.

-Big Mac.

Deze doffer komt bij Peet Burger uit Wolvega vandaan en is een zoon van zijn bekende "Pinkeltje".

-Wilfred.

Deze doffer komt rechtsreeks bij de nationaal hokkampioenen in 2013 op de marathon, Gijs en Wilfred Hamstra Vandaan. de vader van deze duif is ingeteeld naar "Shakina" en "Ome Frans". Dit zijn de moeder en grootvader van hun bekende "Annie". De moeder is is een dochter van de "Blauwe Dax" en kleindochter van "De Toon" van Verweij-De Haan uit Castricum.

-Calimero.

Dit is een doffer welke ik als ei van Johan Vink heb gekregen. Hij is kleinkind van de 02-878 (Zoon Bergerac)) van Bennie Homma en zijn moeder is kleinkind van de Nirvana en Ice-Queen van Jelle Jellema.

-el Expediente.

Deze doffer komt uit "het Barcalona koppel"van mijn vader.  De vader is "el Clasicor" en vliegt twee jaar op rij vroeg op Barcalona (239e en 259e nationaal). De moeder is "Begonia". Deze duif vliegt naast een 399e nat Barcalona ook nog een 97e Albi tegen 1966 ,duiven, een 31e Cahors tegen 2265 duiven en een 140e Cahors tegen 2394 duiven.

-Late Cees

De vader van de "Late Cees" Is een kind van "Drago en "Doutzen" van Sjaak Buwalda uit Nijemirdum en de moeder is ingeteelt naar de "Marathonduivin" van Fré de Boer, welke ook moeder is van zijn "Goude 10".

-Nieuwe Cees

De "Nieuwe Cees" komt net als de "Late Cees" rechtstreeks bij Cees de Boer uit Stavoren vandaan. De vader is een zoon van "Melinda" van van Sjaak Buwalda uit Nijemirdum en kleinkeind van de 2e nationale asduif marathon 2010 van Bennie Homma uit Balk. De moeder vloog in 2015 een 3e Orange in sector 4 en is op haar beurt weer zus van de 1e Bergerac sector 4 in 2010.

-Blauwe Jack

 

-Foeke

-Wim

-Wit Bolletje

-Kaptein Roodbaard