Nieuws

Nieuwe belettering op het bord

Binnenkort zal er een nieuwe afbeelding en nieuwe tekst op het bord van NIC ZWH en P.V. de Blauwband gezet worden. Op de huidige afbeelding staat een andere vogel die ook wel op een havik lijkt. Hoog tijd om een ‘’echte’’ duif als afbeelding op het bord te hebben. Ook komt het NIC ZWH er nu op te staan. Op de foto onder staat het voorbeeld van de vernieuwing.

TAARTVLUCHTEN 2015
Vanavond en 25 sept , 2 en 9 okt kunt u bij ons terecht om in te korven voor de taartvluchten.
Elke avond kunt u van 20:00 uur t/m 21:30 uur bij ons tercht dus kom op tijd en vergeet u niet de inentingslijsten mee te nemen AUB. 
 
Wij hebben de volgende systemen Atis en Tipes als u Unikon heeft dan graag u basis stadion meenemen anders lukt het niet om in te korven met Unikon.

de commissie
_________________________________________________________________________________

GROOTSE DUIVENMARKT, EN TOP  BONNENVERKOOP VAN DIVERSE TOPPERS VAN DE ZWARE FOND GEORGANISEERD IN- EN DOOR NIC ZWH TE BALK 

Op Zaterdag 17 Oktober vanaf 15:00 uur organiseert het NIC ZWH een DUIVENMARKT waar u van alles kunt kopen- en verkopen wat te maken heeft met de duivensport.  Wilt u ook duivensport artikelen, producten, of diensten aanbieden, verkopen, dat kunt u zich melden bij: Johan Vink; j.vink67@kpnmail.nl of bel 06-46025254.

Ook wordt de gelegenheid geboden om uw eigen duiven te verkopen. U kunt hierbij uw promotie middelen uitstallen, eventueel de stamkaarten van de aangeboden duiven aan de kooien bevestigen, alles is bespreekbaar. U kunt hiervoor kooien huren bij de organisatie voor € 1,00 per stuk. De opbrengst van uw verkoop is uiteraard geheel voor uzelf.

Op de duiven markt staat onder andere  Kuipers uit Steenwijk met broedbakken enz. voor de kooien hebben inmiddels de volgende mensen zich opgegeven Hans de Ruig , Cor el classico pander , Johannes Pietersma en Johan Vink u kunt zich nog steeds aanmelden voor de duiven markt.

Ook zal er een op deze dag een grote loterij zijn met mooie prijzen te winnen.

Verder zal er op deze middag de finale Bonnenverkoop plaatsvinden waarin schitterende bonnen van de kampioenen van de marathon worden aangeboden.

U krijgt te gelegenheid zich te verrijken met het aanschaffen van bonnen van de absolute toppers van Nederlandse fondwereld. Daarbij zijn natuurlijk ook unieke, en verder niet te verkrijgen bonnen, van de topspelers uit de zuidwesthoek van Friesland.

·         Jan Grootoonk – Bant

·         Bennie Homma – Balk

·         Simon Kuipers & Gerben van der Loon – Boelenslaan

·         Peter Bruinenberg - Steenwijk

·         Roelof van Looy – Zuidveen

·         Cees de Boer – Stavoren

·         Sjoerd Grouwstra - Stavoren

·         Dirk Adema – Sneek

·         Foeke Troelstra – Heeg

·         Gerrit de Boer – Warns

·         Cor ´el Classico´ Pander – Balk

·         Sjaak Buwalda – Nijemirdum

·         v/d Berg pigeons & Bennie de Vries Bolsward

Het voorbieden van de bonnen kan op www.toppigeons.nl , deze sluit op vrijdagavond 16 oktober om 21.00 uur. De eindverkoop zal deze zaterdagmiddag 17 oktober om 17:00 uur plaatsvinden in het clubgebouw te Balk.

U bent dan ook van harte welkom op deze gezellige duivendag  in ons clubgebouw op het industrieterrein ´De Stikke´ aan de T. de Boerstrjitte 8d in Balk.

Voor vragen kunt u terecht bij J. Vink (06 46025254) of J.J.Halma (06-13626113)