Nieuws

 Woensdag 2 september kunt u inkorven voor Limoges vanaf 19:30 uur t/m 20:45 uur kom op tijd AUB.

Voor de wedvlucht Limoges  zijn er ....... duiven ingekorft door  .......  deelnemers in  NIC ZWH Balk.
______________________________________________________________________________________

GROOTSE DUIVENMARKT, EN TOP  BONNENVERKOOP VAN DIVERSE TOPPERS VAN DE ZWARE FOND GEORGANISEERD IN- EN DOOR NIC ZWH TE BALK 

Op Zaterdag 17 Oktober vanaf 15:00 uur organiseert het NIC ZWH een DUIVENMARKT waar u van alles kunt kopen- en verkopen wat te maken heeft met de duivensport.  Wilt u ook duivensport artikelen, producten, of diensten aanbieden, verkopen, dat kunt u zich melden bij: Johan Vink; j.vink67@kpnmail.nl of bel 06-46025254.

Ook wordt de gelegenheid geboden om uw eigen duiven te verkopen. U kunt hierbij uw promotie middelen uitstallen, eventueel de stamkaarten van de aangeboden duiven aan de kooien bevestigen, alles is bespreekbaar. U kunt hiervoor kooien huren bij de organisatie voor € 1,00 per stuk. De opbrengst van uw verkoop is uiteraard geheel voor uzelf.

Verder zal er op deze middag de finale Bonnenverkoop plaatsvinden waarin schitterende bonnen van de kampioenen van de marathon worden aangeboden.

U krijgt te gelegenheid zich te verrijken met het aanschaffen van bonnen van de absolute toppers van Nederlandse fondwereld. Daarbij zijn natuurlijk ook unieke, en verder niet te verkrijgen bonnen, van de topspelers uit de zuidwesthoek van Friesland.

·         Jan Grootoonk – Bant

·         Bennie Homma – Balk

·         Simon Kuipers & Gerben van der Loon – Boelenslaan

·         Peter Bruinenberg - Steenwijk

·         Roelof van Looy – Zuidveen

·         Cees de Boer – Stavoren

·         Sjoerd Grouwstra - Stavoren

·         Dirk Adema – Sneek

·         Foeke Troelstra – Heeg

·         Gerrit de Boer – Warns

·         Cor ´el Classico´ Pander – Balk

·         Sjaak Buwalda - Nijemirdum

Het voorbieden van de bonnen kan op www.toppigeons.nl , deze sluit op vrijdagavond 16 oktober om 21.00 uur. De eindverkoop zal deze zaterdagmiddag 17 oktober om 17:00 uur plaatsvinden in het clubgebouw te Balk.

U bent dan ook van harte welkom op deze gezellige duivendag  in ons clubgebouw op het industrieterrein ´De Stikke´ aan de T. de Boerstrjitte 8d in Balk.

Voor vragen kunt u terecht bij J. Vink (06 46025254) of J.J.Halma (06-13626113)