Nieuws

Klokafslaan taartvlucht Roosendaal vandaag om 16:30 uur.

Inkorven taartvluchten 2018 vanaf 19:30 uur

Taart - Vliegprogramma 2018

29-09  Gorinchem

06-10  Boxtel

13-10  Roosendaal

20-10  Den Helder, Roodeschool en Duffel


Voor de NIC uitslag van Morlincourt klik u hier op J37 Morlincourt .


Elders Inkorven, toch afslaan in eigen club

Indien er binnen de vereniging te weinig deelname is voor een vlucht waarbij op donderdag wordt ingekorfd is er volgens nieuw besluit op de NPO ledenraad van 15 mei de mogelijkheid om elders in te korven, maar wel in de eigen vereniging af te slaan. U dient zich dan wel te houden aan onderstaande voorwaarden:

  • Na inkorven bij een gastvereniging dienen er minimaal 2 afdrukken gemaakt te worden van de inkorflijst. Deze uitdraaien moeten allebei worden ondertekend door het basislid en 2 leden van de gastvereniging. Eén blijft bewaard in het lokaal van de vereniging waar ingekorfd wordt en één wordt samen met zijn klok meegegeven aan de liefhebber.  Belangrijk: De klok wordt verder niet ingelezen in de pc bij de gastvereniging.
  • De liefhebber biedt op de vrijdag bij het inkorven van de korte vlucht de klok met de ondertekende inkorflijst aan bij zijn eigen vereniging.
  • De functionaris van de eigen vereniging maakt nog minimaal één extra afdruk van de inkorflijst en ondertekend deze.
  • Deze afdruk wordt met de meegenomen inkorflijst uit de gastvereniging in de eigen vereniging bewaard.
  • De gegevens uit de klokken worden vervolgens in de eigen vereniging ingelezen in Autokon, verwerkt en verzonden als D-bestand.
  • Op zaterdag kan dan gewoon in de eigen vereniging worden afgeslagen en wordt het W-bestand aangemaakt en verzonden zoals gebruikelijk.

Bovenstaande is alleen mogelijk op de reguliere afdelingsvluchten E21, E23, E25, E27, M28, J34 en J35.


Gezelligheid kent geen tijd

Onder dat motto en omdat het interieur van ons duivenlokaal wel een upgrade kon gebruiken is er een ploeg verbouwers aan de slag gegaan. Het resultaat is geweldig


Nieuwe belettering op het bord

Binnenkort zal er een nieuwe afbeelding en nieuwe tekst op het bord van NIC ZWH en P.V. de Blauwband gezet worden. Op de huidige afbeelding staat een andere vogel die ook wel op een havik lijkt. Hoog tijd om een ‘’echte’’ duif als afbeelding op het bord te hebben. Ook komt het NIC ZWH er nu op te staan. Op de foto onder staat het voorbeeld van de vernieuwing.

 

________________________________________________________________________________________________

 

BENNIE EN LOES HOMMA DRAAIEN GEWELDIG OP INTERNATIONAAL PERPIGNAN 2015.

ZIJ PAKKEN DE 29,52,96 EN 117 PRIJS VAN DE 5590 DUIVEN DIE NATIONAAL ZIJN GEZET IN NEDERLAND.

NA SUCCES IN 2014 FLIKT COR PANDER HET WEER IN 2015 OP INTERNATIONAAL BARCELONA.DIT TOPKOPPEL PAKT DE 259 EN 399  NATIONAAL VAN DE 5181 DUIVEN.