Kampioenschappen 2023

De uitslag en de kampioenschappen

 

Van elke vlucht zal een NICZWH -uitslag gemaakt worden en op deze sit ee geplaatst worden klik hiervoor op uitslagen en standen 2021.

 

Overnachtkampioenschap NICZWH 0226.

 

3 Generale onaangewezen kampioenen.

De eerste hiervan wordt als grootte NIC ZWH kampioen gehuldigd. Word vervlogen over de volgende Marathon vluchten Limoges, St. Vincent, Perigueux, Bressols, Dax en Bergerac. Er zijn geen aftrek vluchten. Hiervoor wordt met het 1:10 verfijnde puntensysteem gerekend met een puntentelling van 1000 afgaand naar 500 punten voor de laatste prijsduif. Met de volgende omschrijving: Voor het onaangewezen kampioenschap telt het gemiddelde aantal punten van 1 duif per 10 ingekorfde duiven variabel. ( verfijnde telling). Voorbeelden: tot 10 duiven mee telt 1 duif. Met 14 duiven mee tellen de 2 snelste duiven. De eerste voor 100% en de 2e voor 40%. Punten optellen en delen door 1,4. Met 26 duiven mee tellen de 3 snelste duiven. De eerste twee voor 100% en de 3e voor 60%. Punten optellen en delen door 2,6.enz.

 

3 Generale aangewezen kampioenen.

Word vervlogen over de volgende Marathon vluchten Limoges, St. Vincent, Perigueux, Bressols, Dax en Bergerac.. De winnaar is degene die het meeste punten behaald met zijn eerste 2 uit de eerste 3 getekende duiven. Er zijn geen aftrek vluchten.

 

3 Asduiven.

Hiervoor tellen de 2 beste prestaties van een duif die behaald zijn op de Marathon vluchten Limoges, St.Vincent, Perigueux, Bressols, Dax en Bergerac.

 

8 Saco Eekma Cup

De liefhebber die met de 1e getekende duif het hoogste aantal punten behaald over de vluchten Limoges, St.Vincent, Perigueux, Bressols, Dax en Bergerac wordt de winnaar van de Saco Eekma Cup. Hier is geen aftrekvlucht bij. De stand van dit kampioenschap zal worden bijgehouden op de uitslagen.